Log ind

Hvem er online

There are currently 0 users online.

You are here

Lidt om Klubben

Stiftet i 1966, medlem af Dansk Sportsdykker Forbund Sønderborg Sportsdykker Klub (SSK) har ca. 125 medlemmer. Alle Sportsdykkere er velkomne, uanset uddannelse: SSI, CMAS, PADI, IANTD etc. Medlemmer uden certifikat tilbydes kursus i klubben. Dansk Sportsdykker Forbund uddanner klubbens instruktører. Der afholdes dykkerkursus hver vinter for nye medlemmer. Medlemmer med andre certifikater har også rig mulighed for at videreuddanne sig.
 
Klubhuset, der er smukt og praktisk beliggende lige ved havnen i Sønderborg, indeholder undervisningslokale, køkken, bade/skylle rum og et hyggeligt klublokale med tv/video.
Et fuldt moderne kompressor anlæg (incl. Nitrox anlæg) er til rådighed for medlemmerne.
 
Klubben har 2 dykker både: En ombygget motorbåd (Havgassen) og en stor gummibåd på trailer, begge udstyret med ekkolod, GPS og sidescan sonar, til brug for medlemmerne.
 
Klubben råder over Humlehøj Hallens Svømmehal hver tirsdag aften (senior) og 1 time onsdag eftermiddag (junior) i vinterhalvåret, hvor der er gratis adgang for alle medlemmer og deres familie.Det er denne aften tilladt at medbringe sit eget dykkerudstyr.
 
Der ligger ca. 30 vrag omkring Als. Derfor er det naturligt, at det er vragdykning, der er klubbens hovedinteresse.
I klubben er der medlemmer, der interesserer sig for stort set alle afskygninger af dykning.
Derfor vil det altid vil være muligt at finde nogen, der har samme interesser, som en selv.
Som f.eks.: Undervandsarkæologi, undervandsfotografering, undervandsfiskeri m.m.
 
Udover vores dykker ture omkring Als, arrangeres der også ture længere væk. Der er tradition for at tage til Norge mindst en gang om året, hvor vi dykker i skærgården omkring Kristianssand.
Dykkerudflugten til Svendborg er også populær. Det er en tur for hele familien, hvor der bliver grillet på stranden mellem dykkene.
I sommerferien 1999 var klubben i Rødehavet og 2001 var vi ved
Stevns Klint.
 
Derudover er der nogle faste begivenheder såsom Fastelavn, Julefrokost, Generalforsamlings fordyk, Juledyk den 24 december.

SSK på Facebook